Een mooie missie

Stemtrainingen voor beroepssprekers

'Het Stemlokaal' biedt expertisetrainingen aan voor beroepssprekers; dus een ieder die veel gebruik maakt van zijn/haar stem.
Daphnie Misker en Janneke Brakels zijn geschoolde en ervaren stemspecialisten en hun missie is om de medewerkers binnen een bedrijf, school of team (weer) helemaal ‘goed gestemd’ te krijgen.

De waarde van goed stemgebruik is groot. Het verandert o.a. je presentatie, energielevel en zelfvertrouwen. En een stemtraining is dan ook een hele goede teambuilder voor bedrijf of school.

De perfecte teambuilder

voor je bedrijf of school

Samen startten ze al vanuit hun zangschool 'Zangles Friesland' met de 'Stemtraining voor beroepssprekers' en de enthousiaste reacties die ze ontvingen van de cursisten (dominees, callcentermedewerkers, sportinstructeurs, leerkrachten, managers, presentatoren, hobbymatige sprekers..) maakten Daphnie en Janneke alleen maar gemotiveerder om hun expertisetrainingen naar een hoger plan te tillen.
De door Daphnie en Janneke ontwikkelde Stemtraining is diverse keren aangeboden bij de 4e jaars studenten van de opleiding tot Leerkracht Basisonderwijs van NHL/Stenden (locatie Leeuwarden en Groningen).

Het Stemlokaal biedt diverse trainingen om sprekers hun stem efficiënter in te zetten.
Lees er meer over op de website van Het Stemlokaal en stuur gerust een mail naar info@hetstemlokaal.nl, zodat ze mee kunnen denken naar de mogelijkheden.

Ga naar de website van Het Stemlokaal